Corona

Lees hier hoe wij met de Corona maatregelen omgaan.  

Het Hof van Oudheusden heeft een eigen opgang met een sleutelkastje. U krijgt van ons de code toegemaild of geappt en dan kunt u zelf de B&B betreden.

Ons ontbijt is coronaproof. U bakt zelf heerlijk vers de broodjes af in het oventje en kookt een smakelijk eitje in de eierkoker. In het koelkastje wordt u verwend met jus d'orange, vleeswaren, kaas, yoghurt en er staat een uitgebreide etagère met allerlei zoetwaren. En wij hebben er altijd een verrassingsmandje bijstaan! Natuurlijk kunt u in de koffiehoek genieten van een geurende Senseo, een heerlijk kopje thee of cup a soup!

Kortom, wij zorgen voor een optimaal verblijf met minimaal contact. Als er iets is, kunt u natuurlijk op ons rekenen! Als wij met u in gesprek zijn, dragen wij een mondkapje!

Wat vindt u verder nog (coronaproof) in onze B&B.

Een eigen wc/douche en een aparte toegang tot de tuin, waar een zelfstandig zitje staat op ruim 5 meter afstand van het andere zitgedeelte. Hier kunt u genieten van van alle ruimte en rust om te werken bij een uitstekende WIFI of heerlijk te relaxen in de tuin met een glaasje wijn.

Heeft u gedurende de dag of avond honger? Vlakbij onze B&B is een grote COOP supermarkt. Ook zijn er verschillende Heusdense restaurants die met alle plezier een maaltijd komen brengen. Wij hebben voor u reeds de contacten gelegd. U kunt heerlijk vanuit uw luie stoel allerlei gerechten laten bezorgen. Wij zorgen voor de borden en het bestek!

We hebben onze B&B tijdelijk wel aangepast aan de huidige Corona-maatregelen. Dat betekent dat we alle spelletjes, boeken en andere "fun" zaken hebben opgeruimd, om alles zo lean & mean mogelijk te houden. Wij laten na ieder bezoek de B&B door een professionele schoonmaker schoonmaken. We hebben hiervoor wel onze huisregels iets aan moeten passen. Zo kunnen onze gasten veilig verblijven.

Wilt u voordat u boekt of komt toch even telefonisch contact? U kunt ons altijd even bellen, wij staan graag voor u klaar! Bel Yvonne op 06-42115939.