Corona

Lees hier hoe wij met de Corona maatregelen omgaan.  

Het Hof van Oudheusden heeft een eigen opgang, een eigen wc/douche en een aparte toegang tot de tuin, waar een zelfstandig zitje staat op ruim 5 meter afstand van het andere zitgedeelte. Hier kunt u genieten van van alle ruimte en rust om te werken bij een uitstekende WIFI of heerlijk te relaxen in de tuin met een glaasje wijn.

Heb je gedurende de dag of avond honger? Vlakbij onze B&B is een grote COOP supermarkt. Ook zijn er verschillende Heusdense restaurants die met alle plezier een maaltijd komen brengen. In onze B&B een Senseo, een waterkoker en een koelkastje.

We hebben onze B&B tijdelijk wel aangepast aan de huidige Corona-maatregelen. Dat betekent dat we alle spelletjes, boeken en andere "fun" zaken hebben opgeruimd, om alles zo lean & mean mogelijk te houden. Wij laten na ieder bezoek de B&B door een professionele schoonmaker schoonmaken. We hebben hiervoor wel onze huisregels iets aan moeten passen. Zo kunnen wij weer veilig opstarten en onze gasten veilig verblijven.

Wilt u voordat u boekt of komt toch even telefonisch contact? U kunt ons altijd even bellen, wij staan graag voor u klaar!