Bezienswaardigheden in de buurt

Het Hof van Oudheusden is gevestigd op loopafstand van de prachtige vesting met haar monumenten, galeries. speciaalzaken, boutiques en gezellige horecagelegenheden.
Daarnaast zijn ook de Loonse en Drunense Duinen, de Biesbosch en de Efteling in een oogwenk vanuit Heusden te bezoeken. De middeleeuwse binnenstad van Den Bosch bereikt u in een kwartiertje met de auto - en is een bezoek meer dan waard.

Fietsroutes

Heusden en omgeving is de perfecte uitvalsbasis voor de mooiste fietsroutes. Vanuit de Loonse en Drunense Duinen, rondje historisch Heusden, langs de forten door het Brabantse land. In Noord Brabant vindt u de mooiste routes. Laat u verrassen en kom 's avonds heerlijk overnachten bij het Hof van Oudheusden.

Inspiratie voor alle fietsroutes vindt u hier. https://www.route.nl/routes/fietsroutes/noord-brabant

Brocante markt Heusden

Iedere eerste zaterdag van de maand van maart tot en met december staan ± 60 top brocanteurs met de mooiste vondsten uit binnen- en buitenland op het Burchtplein. Van prachtig kristal tot stoer zink, hippe vintage, antiek en Franse paspoppen. Engels zilver en emaille.

Meer informatie vindt u op Brocantemarktheusden.nl

Winkel en kunstplezier

Outlet Addie van de Krommenacker in Heusden (alleen open in het weekend)

Galerie Kunstenaar Adry Deekens in Heusden

Kunsthotelmuseum Josien Broeren in Waalwijk

Montis in Dongen

Piet Klerkx in Waalwijk

Dagje Efteling

Vanuit Heusden nog geen 15 minuten rijden om de wondere wereld van de Efteling in Kaatsheuvel te ontdekken.

Meer informatie op efteling.com

Dagje Beekse Bergen

Op Safari of onbeperkt spelen in Speelland. Vanaf Hof van Oudheusden binnen 30 minuten te bereiken. Onze familiekamer (max. 6 personen) is de uitgelezen plek om heerlijk te overnachten en 's ochtends fit op Safari te gaan!

https://www.beeksebergen.nl/